Kommunikationsanalys: Nyheter i bloggen 2020

God fortsättning på 2020, och tack för allt intresse för bloggens innehåll under 2019. Det är verkligen roligt och stimulerande att se hur intresset utvecklats och växt sedan starten 2013 💪 Tack!

Inom kort kommer nu de sista månadsanalyserna för 2019. De kommer sedan att följas av analyser för helåret för de politiskt relaterade inläggen. Analyser som även kommer att titta lite utanför de vanliga verktygen. Hoppas det kommer att tillföra ytterligare något till din kunskap.

Under 2020 kommer det nu även att bli en del nyheter. Ett antal nya branscher tillkommer, vilket jag hoppas kommer intressera och stimulera ännu mer. Några av dessa planerade branscher är:

 • Banker
 • E-handel
 • Elbolag
 • Försäkringsbolag
 • Telekom

Jag planerar även att flytta analysbloggen från kommunikationsanalys.se till kommunikationsanalys.se. Förhoppningsvis inget du kommer att märka något av.

Hör gärna av dig om det är någon bransch du tycker vore intressant att veta mer om vad gäller närvaro och framgång i sociala medier.

Önskar dig ett gott, glatt och framgångsrikt 2020!

LG

2 tankar kring ”Kommunikationsanalys: Nyheter i bloggen 2020

  1. Lars Själander Inläggsförfattare

   Kul att du läser Fredrik Du såg i detta inlägg att jag kommer lyfta ett antal nya branscher i år. Din önskan om det offentliga ligger i planen om allt funkar väl.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.