Digitala budskap: Var ryms ditt företag på 60 sekunder?

Qmee

.SE lyfter en intressant undersökning om vad som händer på nätet – varje minut, enligt en infografik framtagen av företaget Qmee.

Den digitala intensitet och komplexitet som exponeras ser jag som en inspiration för företag och organisationer att förstå vidden av budskapskonkurrensen. Den digitala floden är enorm som bekant, och bilden ovan hjälper till att avgränsa och välja var dina resurser får och ger bäst effekt. Kort sagt, var du tror att era budskap har en chans att stå ut. (Läs mer om infofloden i Vår digitala bubbla: demokratiskt hot eller personlig livboj.)

Hur ser konkurrensen ut för just din organisation på de sociala nätverken/verktygen under en minut? Stöttar du era affärsbudskap med hjälp av funktionerna ovan? Och säkrar en relevant närvaro hos din omvärld?

Jag slås själv av insikten att samtidigt med vad jag skriver nu, kommer 347 nya bloggposter – varje minut. På en av flera bloggplattformar. Relevans och förtroende blir kritiskt för budskapsframgång.

Och därmed sagt bäste läsare, varmt tack till dig och de tusentals övriga som i denna konkurrens läser denna blogg varje månad. Jag är genuint hedrad 🙂

Må gott,

LG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.