Gratistest: Var står du digitalt?

Jag jobbar med data jag LG Wallmark

OK, jag har lite dåligt samvete. Vecka efter vecka lyfter jag ganska tuffa frågor som kopplar digital kommunikation, med fokus sociala medier, där jag samtidigt frågar var du och din organisation står och kan. Utmanar lite faktiskt. Eller väcker tankar. Idag erbjuder jag därför hjälp.

Jag möter och kontaktas samtidigt av många ledare m.fl. som berättar att de antingen inte kan sociala medier alls, eller för den delen, inte har något (personligt) intresse. Eller både och. Och det måste respekteras. Samtidigt, idag måste alla organisationer ha kompetens och resurser som kan och förstår grunden för digital kommunikation i den digitala ekonomin. Som jag t.ex. skrev om i Klout – vad är ditt digitala värde?.

Därmed sagt, om du är nyfiken och vill få ett underlag, bara för dig själv eller för din ledare, på var du står i det digitala, vill jag tipsa dig om en sajt där du enkelt kan testa dina e-kunskaper. Ett samarbete mellan Annonsörföreningen och Anegy.

Denna länk tar dig till sidan, där du klickar på Tests i bården och väljer vilken typ av test du är intresserad av. En liten förvarning, om du är ganska ny på digitalt, kan enbart terminologin upplevas avskräckande. Hoppas du i så fall kan se bara just detta faktum som en indikator på var du står.

Lycka till, och bli inte knäckt. Dessa test ger som sagt en indikation i mina ögon. All vår början bliver svår. Och hjälp finns alltid att få.

Må gott,

LG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.