Is you ok? Fredagsskratt med stark eftersmak

httpv://youtu.be/HYF9bImkOL4

Idag tyckar jag vi hoppar eftertänksamt fokus på digital affärskunskap, och istället ger oss lite lättsamt helgutrymme med två framgångsrika skrattfrämjande klipp. Precis som Hillary Clinton definierar sin mångfald, är det viktigt att även vi vanliga säkrar och visar upp en personlig mångfald. Vi är ju så mycket mer än bara vårt arbete. Right?

Detta är GloZell som, i det första klippet ovan vilket flög viralt förra året, ”av misstag” stoppar i sig en Habanero (havannapeppar). Klippet har snart 13 miljoner visningar, vilket i sig gör det svårt att inte ändå koppla digital kommunikation, med tanke på det genomslag denna komiker fått tack vare YouTube och sin ”udda” inriktning.

Nedan årets nya version där hon misstar sig på smaklökar vs Wasabi.

httpv://youtu.be/0vOMu5JKnu4

Må gott – om du kan efter ovan 😉

LG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.