Digital verklighet hjälper oss möblera med IKEA

httpv://youtu.be/vDNzTasuYEw

Vi är många som uppskattar all hjälp vi numera har tillgång till inför och under shopping – tack vare en mix av mobil uppkoppling och söktjänster. Många är det som idag på fysisk plats i butik samtidigt söker på nätet och jämför produkter för att säkra bästa köp.

Idag blir årets nya IKEA-katalog 2014 brett tillgänglig. IKEA har tagit steget till att hjälpa oss att genom ”augmented reality” (eller, förstärkt verklighet) på hemmaplats kunna virtuellt möblera innan köp. Jag är själv positiv till möjligheten att kunna planera digitalt (även om jag personligen inte blir så hjälpt av videon ovan).

För att få veta mer om denna funktion i Sverige frågade jag därför avataren Anna på IKEAs svenska hemsida, och svaret kan du se nedan:

IKEA augmented reality

Jovars, det stämmer ju i och för sig. All vår början bliver svår 😉

Må gott,

LG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.