Semesterrelationer

Vass

Nu har Almedalen avslutat sina möten och därmed kan vi säga att affärs-Sverige hängt upp semesterskylten. Och därmed även majoriteten av oss.

Träffade nyligen en fastighetsmäklare som berättade att augusti är deras intensiva månad då många efter semester bestämmer sig för att separera. Tyvärr. Förhoppningsvis lyckas många se varandra, och, även sig själva. Med allt som utgör en människa. Därmed sagt, och det kopplar även affärsrelationer, vet vem du är och relationen brukar lösa sig.

Jag lägger med nedan citat som inspiration för allehanda relationer:

Smickra mig och jag kanske inte tror dig
Kritisera mig och jag kanske inte tycker om dig
Ignorera mig och jag kanske inte förlåter dig
Uppmuntra mig och jag kommer inte att glömma dig.

William Arthur Ward

Nu tar även jag ledigt och ser fram emot möta dig i augusti igen. Redo för en förhoppningsvis glad och stimulerande höst tillsammans.

Må gott,

LG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.