Rym(d)liga relationer: Midsommar eller Mars One?

httpv://youtu.be/n4tgkyUBkbY

Har du hört talas om det nya mobilbaserade sociala nätverket Path där du max kan ha 150 vänner? Tanken är att du där ska kunna fördjupa dina digitala relationer genom ett begränsat antal ”riktiga” vänner. Kan jämföras med t.ex. Facebook där du utan problem kan adda upp till 5 000 vänner. Eller, personer kanske är en bättre beskrivning, beroende på hur du definierar en vän.

Tycker du att även 150 vänner är för mycket – och rentav vill göra en drastisk ändring av hela ditt liv? Dra ned på allt? Ändra allt? Då kanske Mars One är något för dig: dvs. bli rymdresenär, flytta till planeten Mars tillsammans med tre andra? En liten brasklapp bara; du kan inte återvända till jorden. Enkelbiljett. Se mer film ovan.

Senast jag kollade hade 78 000 redan ansökt…däribland tolv svenskar.

Önskar nu dig en fin midsommar. Och blir inte firandet som tänkt, well, då känner du i alla fall till detta universala alternativ långt ifrån Bellman – med avgång om nio år 😉

Bellman

Må gott,

LG

2 tankar kring ”Rym(d)liga relationer: Midsommar eller Mars One?

 1. Maria Adrell

  När jag tänker på rymd går tankarna osökt till min dotter som gått tre år på rymdgymnasiet. Bara 15 år när hon åkte upp till Kiruna. Tre år senare har hon tagit studenten. Det är bara dryga två hundra som gjort det tidigare. Relationer för alltid känns det som. Jag är imponerad av att de klarat det.

  Svara
  1. Lars Själander Inläggsförfattare

   Hej Maria, spännande, och vilken glädje att hon är bland det fåtalet.
   Då kanske Mars One är något som kan locka henne? Kanske inte dig lika mycket isf? 😉

   Må gott,

   LG

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.