Topp 25 gratisappar: Vilka appar använder du?

Appar hjälper mig förenkla och förhöja mitt liv. Flera med syfte att underhålla mina relationer. 99% är faktiskt gratisappar. Bakgrunden till denna frugala inställning kommer från en strävan att hålla ned kostnader för min arbetsgivare, då de flesta initierats arbetsrelaterat.

Det är lätt tro man är totalt unik och gör helt unika val. (Jo, som slutlig individ är vi alla unika. Det finns bara en av dig, och det är du.) Men som vardagsindivid och deltagande samhällsmedborgare tror jag narcissisten kan få sig en törn när man granskar sina val. För att osäkra ev. hybrisnivå kollade jag in de mest populära apparna (Apple). Nedan topp 25 nedladdade gratisappar (Top All Time Free Apps):

 1. Facebook
 2. Spotify
 3. Skype
 4. Instagram
 5. Wordfeud
 6. YouTube
 7. Viber
 8. Ruzzle
 9. Facebook Messenger
 10. Temple Run
 11. Draw something free
 12. Subway Surfers
 13. Angry Birds Free
 14. Google Översätt
 15. Google Earth
 16. Sök på Google
 17. tv.nu
 18. Twitter
 19. Aftonbladet
 20. Blocket
 21. Fruit Ninja Free
 22. SVT Play
 23. Shazam
 24. Candy Crush Saga
 25. Quizkampen

Använder du några av dessa appar (iPhone eller annan smartphone)? Av de 25 i listan ovan har jag tretton. Och använder elva dagligen. Du?

Appar förenklar min vardag, vilket även gjort mig mer positivt inställd till de leverantörer som på detta sätt samlat och förenklat mina individuella behov. SAS är ett exempel på ett företag som länge förväntats leverera en app till hjälp för sina trogna resenärer, vilket gav genklang när deras (gratis)app till slut släpptes förra månaden.

Nyfiken på fler relevanta appar? Varsågod, en lista över de 50 bästa gratisapparna 2013 (dessa endast iPhone).

Må gott,

LG

 

2 tankar kring ”Topp 25 gratisappar: Vilka appar använder du?

 1. Fredrik G

  13 av dessa använder jag mer eller mindre frekvent. Men räknar jag alla som jag har eller haft installerade och änvänt någon gång, så är det 20

  Man kanske bord prova att bara avinstaller alla för att se hur mycket appstinens man får 🙂

  Svara
  1. LG Wallmark Inläggsförfattare

   Hej Fredrik, tack för återkoppling, och en intressant tankevurpa.

   Ja du, avinstallera (vilken rysare); vi kanske ska ta retro-steget tillbaka till WAP? 🙂

   Skön dag,

   LG

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.