Digital föränderlig relation: Facebook humor

httpv://youtu.be/JvQcabZ1zrk

Facebook, love it or leave it? Mitt svar får bli: love it.

Idag låg Facebook version 6.1.1 och väntade på uppdatering i min iPhone. Jag har varit med på deras digitala relationsresa sedan 2007 och ser ”med intresse” de stormiga reaktioner som uppstår vid varje förändring av nätverkets utseende och funktioner. (Lite förbryllad varför så många i min omgivning verkar uppdatera sina appar så sällan som möjligt. Tryggt med det bekanta?) Personligen söker jag anpassa mig och anamma, enklast så. Som en chef sa till mig för många år sedan; Välj dina strider.

Denna nya skrattvänliga video kanske beskriver vad just du känner? 😉

Må gott,

LG

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.