Affärsrelationer: ”If I can make it there, I´ll make it…”

IMG_2190

Bilden ovan tog jag vid mitt första besök i New York, och jag minns hur den aldrig sovande stadens totala kraft och pumpande inspiration fyllde mig med energi. Jag hade aldrig varit med om något liknande.

Med samma glädje och inspiration presenterar jag nu ”Bra relationer, bättre affärer”, en blogg för professionella.

Jag är nämligen övertygad att goda relationer är ett måste för att lyckas, för de allra flesta och mesta. Men hur lyckas man?

Efter att varit yrkesverksam i över två decennier, och bloggat affärsrelaterat sedan 2009 som anställd, tog jag beslutet, med vänlig uppmuntran från omgivning, att dela tankar och erfarenheter under eget namn.

Om denna blogg:

Tror du relationer är av vikt för affärer? Nödvändiga för oss som människor?

Ifall självklart, välkommen! Här finner du tankar och inspiration baserade på två decenniers erfarenhet av hur goda relationer skapar bra affärer – och nödvändiga nätverk. Både professionellt och privat. Nationellt och globalt. Åtminstone är tanken sådan i dagsläget. Vi får ser var inspirationen tar mig.

Efter att 2009 startat upp och skrivit dels en svensk företagsblogg med telekomperspektiv, dels en engelsk koncernblogg några år senare, öppnade jag denna privata kunskapskanal – för att fritt kunna väva in min personliga tolkning på aktuella händelser och omvärld.

Tanken är att ge dig, och mig, ett ökat mervärde genom utbyte av erfarenheter. Och i ett mikroperspektiv, dra vårt strå till en kommande bättre stack för många.

Så, är du företagare, student, intresserad av sociala medier, vän eller bara medmänniska, varmt välkommen. Relationer är basen som sagt. Spännande se var vi landar; det är resan och inte målet, som bekant.

Vilka tankar väcker det? Något ämne/område du tycker är av extra intresse?

Gillar du anslaget, klicka gärna på Facebook ”Gilla” ovan.

Må gott,

LG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.